06 oktober 2006

Hello all,
Iedereen ok ? (hee ... applaus en gefluit )
Zie hoor da nu … gefluit !! de officiële verwelkoming op een boerenmeeting.
Ja fluiten !!
“hei jean”
“ja choarle”
“wel t’es ne goeien kerle moar ken n dagschotel in majn ien and en majn ander zit in majne zak dus kunne nie plakken”

Ja t is fijn om in bachtende kuppe te zijn ! Ik ben net aangekomen vanuit bachtende kuppe airport. Ik denk zelfs da we nog wat mest gelost hebben zo just voor het landen.

Bachtende kuppe airport, binnenkort wordt dit afgeschaft he. Ieren en Amerikanen die kunnen bachtende kuppe niet uitspreken dus wordt het Brussels Ouest.

Charleroi was in het engels zoiets als “sjarlerwous” en de Vlamingen zagen daarin teveel een verfransing van “charletans” en dus hebben ze het voor de communautaire vrede maar Brussel South gedoopt.

Binnenkort krijgen ook de andere luchthavens een nieuwe benaming : Bussels by the Sea ( Oostende ), “Bruussels t Stat” (Antwerpen) en “Broesel rouge” (socialistische bolwerk Luik).
De mondialisering maakt Vlaanderen en Wallonië almaar kleiner, en Brussel alsmaar groter.

K voelde me wel niet zo super na het landen. Ge ziet die koeien hier zo op de landingsbaan lopen. Telkens dat er ééntje staat te loeien springen die brandweermannen hier recht. Die denken aan gecrashte vliegers.

Op de deur van de controle toren hing zelfs een briefje “ ben bella goan melken”.

Der is hier zelfs geen metaaldetector. Just Choarle die hier nu naar comedy zit te luisteren.
“hei moats, ge goat toch gien domme dingen kommen doen he ? ja moar ken dat uuk gezien van den elfsten op de televies zulle. Memmen hie moar ienen gruuten building in bachtende kuppe en t es de kerke. En mijne zeune moe nog trauwe volgende weke.

Och ja nog nen andere gruuten building es de boerderie van de jean. Die moede uuk nie pakke want mijne zeune trauwt mee zijn dochter en anders kant hij den helft van de marriage nie betoale”

Tjonge tjonge toch super om hier te staan. 2 volledig uitverkochte shows! En dat in Bachtende kuppe.
“Tjonge tjonge zie ze daar tonge”
Ik ben al lang niet meer zo opgewonden geweest. Toch niet meer sinds die laatste Pabo catalogus. Ge weet wel. De catalogus die niemand heeft maar iedereen kent!

Je vult zo’n papiertje in en stuurt het terug. En wat krijg je een volledig gratis catalogus van alle mooie modellen in super sexy lingerie.
Verdomd ! dat ik dat nu pas weet ! Pabo waar was je als ik 16 was !! het enige wat er toen was was de catalogus van 3 suisses !!
Met blauwe colberkes en grootmoeders ondergoed. Bh’s als zeilschepen en onderbroeken als torpedo’s. We hebben de Duitsers aan den IJzer kunnen tegenhouden hé! Waarom? Wij hadden 3 suisses!

Jaja der staan niet veel geheimen meer in de Pabo. Wij mannen hoeven geen dagen te gaan shoppen in de Veldstraat of aan de Meir. Neen neen, geef ons nen Pabo voor een uurke en wij vinden wel iets voor ons vrouwen.
“kerdjie choarle”
“ja jean”
“mieljaarde edde da gezien, nen string .. vent da moe zere doen, zu een kuurde in ui gat”
“biegot choarle zou ons melanie dat uuk wille”
“joas joas choarle uille melanie das een ferm ding jong, moar niet te zier oan trekke of der schiet een schelle van heur hespe ”

Ja en tegenwoordig staan er ook mannenmodellen met setjes in de Pabo. En niks verkeerd hé. Mijn beste maten dragen van die snottebellekes om hun vriendin te plezieren.
“ kiek choarle”
“ja jean”
“ kenee nie gezegd dat niet schoene es .. moar k zoent toch niet droagen veur de koeien te melken”
Wij vroeger hadden het toch makkelijker. Slipjes of boxershorts. Slipjes voor de macho Tarzans en Boxers voor de “free men”
Ons boma verklaarde ons zot met die boxers.
“choarle”
“ja boma”
“da los ondergoed, das nie goe voor joen. Alles goat in t lang hangen”

“zekers boma, zekers. K hoep et, ik hoep et echt”

Geen opmerkingen: